ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Έπιπλα · Κουφώματα · Ειδικές Κατασκευές

Εταιρικό Προφίλ

H εταιρεία Κουκουράκης LINE ΑBEEΞ δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου, της κουζίνας και του ξενοδοχειακού-επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1982.

H εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 m2, εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Με πιστοποιημένα υλικά και προδιαγραφές υψηλού επιπέδου κατασκευάζουμε κατά παραγγελία χειροποίητα, ξύλινα έπιπλα και ειδικές κατασκευές.

Σχετικα με μας

Δραστηριότητα

Ένα από τα κύρια αντικείμενα δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι ο ξενοδοχειακός-επαγγελματικός εξοπλισμός. Στο ιστορικό της αριθμεί μια σειρά επιτυχημένων σταθερών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης. Έπιπλα και ειδικές κατασκευές της εταιρείας κοσμούν τόσο πολυτελή ξενοδοχεία, όσο και μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του νομού Λασιθίου. Εστιατόρια – Καφέ και παραδοσιακά καφενεία εμπιστεύτηκαν επίσης την εταιρεία μας για να εξοπλίσουν τα καταστήματά τους.

Η μεγάλη πείρα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση κουζίνας καθιστούν την ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ LINE ΑΒΕΕΞ ένα απ τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπία του Ιταλικού Οίκου Κουζίνας STOSA, της Διεθνούς Εταιρείας Κουφωμάτων PVC SALAMANDER και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα κατασκευής επίπλων εσωτερικού χώρου, όπως τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες και σαλόνια. Στον εκθεσιακό της χώρο, η εταιρεία παρουσιάζει μια πλούσια γκάμα επίπλων, κουζίνας, ντουλάπας, πορτών και κουφωμάτων.

Η σχεδίαση και υλοποίηση ειδικών κατασκευών, προσφέρει απόλυτη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας. Η προσωπική και άριστη εξυπηρέτηση, είναι οι λόγοι που η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει σταθερές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες της.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η Φιλοσοφία μας

Με το design και την εργονομία που προσφέρουμε, δίνουμε ταυτότητα σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο.

Ο προσωπικός σας χώρος αποκτά υπόσταση μέσα από έπιπλα σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Καινοτόμα, οικολογικά υλικά που σέβονται τη φύση, η ποιότητα των πρώτων υλών, η αντοχή στον χρόνο, η συνέπεια και η προσωπική εξυπηρέτηση, είναι όροι αδιαπραγμάτευτοι για εμάς.

Κόντρα στην μαζικοποιημένη παραγωγή της εποχής μας, η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην χειροποίητη δημιουργία και την προσωπική επαφή με τον πελάτη.

Με έμφαση στην ποιότητα

Εξοπλίζουμε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, ξενοδοχειακές μονάδες

Με σεβασμό στις επιθυμίες του πελατη

Θα παραμένουμε πάντα πιστοί στις επιθυμίες του πελάτη γιατί μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι η ικανοποίηση σας

Με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης

Η φιλοσοφία εξυπηρέτησης της εταιρείας, σε συνδυασμό με την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μελέτης που παρέχει ,δημιουργεί ξύλινες κατασκευές υψηλής ποιότητας και διαχρονικότητας.

Σήμερα η ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ LINE
έχει εδραιωθεί ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες επίπλου στην Κρήτη

Αίτηση Προσφοράς

Επισυνάψτε την κάτοψη της κουζίνας σας εφόσον υπάρχει.
Το αρχείο μπορεί να είναι τύπου jpg, jpeg, tiff, pdf και να μην ξεπερνά τα 10ΜΒ

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας

Αίτηση Προσφοράς

Επισυνάψτε το σχέδιο σας εφόσον υπάρχει.
Το αρχείο μπορεί να είναι τύπου jpg, jpeg, tiff, pdf και να μην ξεπερνά τα 10ΜΒ

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας

Καλέστε με
+
Καλέστε με

Pin It on Pinterest